Branddeuren

Veiligheid bovenop!

Brandvertragende deuren zijn voor veel bedrijfshallen een must. Daar waar we spreken over compartimentering kunnen we er niet meer omheen. Jogl advice levert op het gebied van brandevertragende deuren zowel de schuifdeuren, roldeuren als de sectionaldeur. Alle deuren zijn voorzien van de laatste certificaties.

Schuifdeuren

De horizontale schuifdeur is getest bij TNO volgens de Nederlandse norm NEN 6069. Ten aanzien van de eisen welke deze norm worden gesteld, voldoet de schuifdeur aan een WBDBO tot ruim 60 minuten. De schuifdeur wordt standaard aangeboden volgens de beproefde uitvoering, dat wil zeggen inclusief afdekconstructies van de rails en het valgewicht.

Roldeuren

Deze roldeur voldoet aan de Nederlandse norm NEN 6069 en is derhalve overal toepasbaar waar sprake is van brandscheidende wanden. De deur voorziet in het afsluiten van een doorgang met een WBDBO tot maximaal 132 minuten. De deur is samengesteld uit horizontale dubbelwandige stalen lamellen met een hoogte van 100mm en een dikte van 22mm. Deze lamellen zijn vervaardigd uit sendzimir staal, met een dikte van 1mm. De vulling van de lamellen bestaat uit minerale wol.

Wij zijn nog bezig met de tekstinvulling van de website. Daarom ontbreekt er op sommige pagina’s nog tekst.