Sectionaldeuren

Sectionaldeuren bieden alleen maar voordelen.

– Sectionaldeuren zijn plaatsbesparend
– Sectionaldeuren vergroten de doorrijruimte
– Sectionaldeuren passen in elke garage
– Sectionaldeuren komen niet buiten het gevelvlak
– Sectionaldeuren voldoen aan de hoogste veiligheidseisen

Wij bieden U een dubbelwandige thermische geïsoleerde deur aan Model ST-40 Deurbladdikte 40mm, binnen en buitenplaat van verzinkt staal, hoogwaardig gegalvaniseerd railsysteem met gelagerde loopwielen. Alleen stevig, deugdelijk, en goed materiaal!

 

Industriedeuren

Ruimtebesparende omdat ze naar boven openen. Hierdoor wordt plaats bespaard zowel achter de deur als voor de deur. Ook in de hal wordt geen waardevolle ruimte ingenomen omdat de deur onder het plafond, parallel aan het dak of verticaal tegen de muur wordt gemonteerd. Door de montage achter de dakkant kan de vrije doorrijbreedte – en hoogte volledig worden benut waardoor beschadigingen nagenoeg zijn uitgesloten.

 

Uitstraling

Door het grote productengamma kunnen de sectionaldeuren als funcionele en vormgevende elementen in de moderne industrie architectuur worden opgenomen. Van de standaard industriedeur tot moderne design-projecten.

 

Bediening

Wij kunnen u diverse electrische bedieningen aanbevelen uiteraard afgestemd op de functie en toepassing van de uw industriedeur. Tevens zijn alle electrische aandrijvingen voorzien van de nieuwste veiligheden.