Informatie

Waarom een terrasoverkapping van Jogl?

Het is het verlengstuk van uw huis, binnen/buitengevoel. Wanneer u een terrasoverkapping laat plaatsen,  kunt u uw tuinmeubilair met een gerust hart buiten laten staan en hoeft u niet meer naar binnen te vluchten voor de onvoorspelbare regenbuien. Bovendien kunt u door een terrasoverkapping langer genieten van de aangename temperatuur in de zomeravonden, en kunt u al in het voorjaar en najaar langer genieten van uw tuin.

 

Materiaal

Onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van duurzaam gemoffeld aluminium en zijn leverbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. De polycarbonaat platen zijn verkrijgbaar in de standaard  opaalplaten en de heldere uitvoering.  Tevens kunnen we een zon/warmtewerende plaat, genaamd Venetian voor u aanbrengen. Deze plaat heeft de goede eigenschap de zonnewarmte te weerkaatsen en het daglicht maximaal door te laten. U heeft dus minimaal licht verlies in uw woonkamer. Al onze platen zijn aan beide kanten beschermd tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Hierdoor zal de plaat niet verkleuren! Wij verzorgen, indien gewenst, de volledige montage. U moet hierbij denken aan het aanleggen van de riolering, het maken van de fundering, het aansluiten en afwerken van de verlichting etc. Garantie bepalingen zijn: 10jaar op het materiaal inclusief de beplating, 3 jaar op de eventuele montage en 1 jaar volledige garantie op de verlichting.

 

Uitgangspunten

– Wij leveren uitsluitend maatwerk! De overkapping kan dus worden aangepast aan uw persoonlijk wensen.
– Wij gebruiken uitsluitend lichtdoorlatende en aan 2 zijde UV-bestendige kunststof platen.
– De terrasoverkappingen zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en tevens ook in structuurlak.
– Standaard heeft de terrasoverkapping een geïntegreerde goot.
– Wij gebruiken uitsluitend witte rubbers, zodat de duurzaamheid van de platen gewaarborgd blijft.
– Wij kunnen tot 7 meter overbruggen zonder een tussenstaander te plaatsen.
– Onze energiezuinige SMD LED verlichting is met een afstandbedieng te bedienen, en wordt volledig voor u aangesloten.
– Indien gewenst kunnen de spots worden gedimd middels de afstandbediening.
– Uw terrasoverkapping kan achteraf altijd nog gemakkelijk dichtgemaakt worden door middel van een zijstuk of een MeGa-screen.